Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Happy Asmara - Yo Wes Modaro

Happy Asmara 1,127x dilihat 1 bulan yang lalu

Happy Asmara - Yo Wes Modaro Download Happy Asmara - Yo Wes Modaro dengan High Quality Audio MP3 dan HD Video MP4, di-upload oleh Happy Asmara pada tanggal 25 February 2020. Dapatkan lagu dan video Yo Wes Modaro secara gratis, mudah, dan cepat hanya di GO-LAGU!

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Go-lagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Yo Wes Modaro, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Happy Asmara dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

Happy Asmara - Yo Wes Modaro
  • Judul: Yo Wes Modaro
  • Artis: Happy Asmara
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Yo Wes Modaro MP3
  • Ukuran: 6.01 MB (6,299,579 bit)
  • Waktu putar: 06.25 menit
  • Dilihat: 1,127x
  • Video oleh: Milady Record Official
  • Waktu putar video: 06:26
  • Judul video: Happy Asmara - Yo Wes Modaro [OFFICIAL]
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 25 February 2020
  • Diperbarui: 26 February 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Yo Wes Modaro" oleh Happy Asmara

rino ing wayah wengi
aku eling kowe sek mbiyen ngancani
susah seneng dilakoni bebarengan
tanpo terpikirkan akhire bubaran

atiku loro njobo nerone ambyar
nyaw-ng sliramu andang nduwe gandengan
iki ati udu bahan nggo dolanan
aku trimo ngalah mugo kowe bungah

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

opo kowe ora ngrumangsani
aku merjuangke esuk awan wengi
golek rejeki tak nggo ndandani
basan kowe dadi lali sek ngancani

sepurane kangmas, aku ninggal lungo
aku sadar aku wes ngelarani
aku yo pengen bahagia
jujur kesel mlarat urip rekoso

mbokyo tulung sadaro (sadar kepiye), ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo (ninggal lungo), gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono (sepurane aku kangmas), yowes modaro

sadaro (aku pengen ayem), ojo sak penake dewe
kiro kiro (kowe) ra tresno (kudu ngerti) ora ko ngene carane
waton ninggal lungo (dudu maksudku ngelarani), gandeng karo wong liyo
yowes ora popo (nanging aku), karma iseh ono (pengen luwih mulyo), yowes modaro (kanggo aku)

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line