LAGU DANGDUT – Page 2

Download lagu, video, lirik DANGDUT. Temukan daftar kumpulan lagu DANGDUT update terbaru dan terpopuler hanya di Golagu.
Urutkan: Update / Baru / Hits / Youtube
Kiichan - Kesandung Cinta 03.26

Kiichan - Kesandung Cinta

3.34 MB 470x dilihat 2 minggu yang lalu
mak aku tak mau lagi ku tertipu rayuan lelaki setiap kali ku jatuh hati hati ini selalu tersakiti seperti mantan...
Dory Harsa - Salahku Opo 03.27

Dory Harsa - Salahku Opo

3.27 MB 2,645x dilihat 2 minggu yang lalu
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku...
Happy Asmara - Tresno Kopi Pait 04.15

Happy Asmara - Tresno Kopi Pait

3.97 MB 828x dilihat 2 minggu yang lalu
Yen Mbok Rasakne Rasane Kopi Ono Paite Karo Ono Legine Podo Karo Nyanding Wong Seng Mbok Tresnani Ono luweh e Karo Ono...
Safira Inema - Jeritan Hatiku 05.34

Safira Inema - Jeritan Hatiku

5.27 MB 824x dilihat 2 minggu yang lalu
Telah ku maafkan Ku coba tuk lupakan Rasa sakit yang kini kau berikan Mencoba bertahan Walau perih kurasakan Demi...
Safira Inema - Dj Apakah Itu Cinta 05.35

Safira Inema - Dj Apakah Itu Cinta

5.21 MB 1,524x dilihat 2 minggu yang lalu
cinta, apakah itu cinta bertanya tanpa sengaja cinta, berkorban jiwa indah harum bermakna hee hee hee haa haaa mmm mmm...
Vita Alvia - Los Dol 04.25

Vita Alvia - Los Dol

4.17 MB 1,093x dilihat 2 minggu yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an Cek paket datane, yen entek tak tukokne Tenan dik elingo yen mantan nakokno...
Hendra Kumbara - Yowis 05.38

Hendra Kumbara - Yowis

5.23 MB 541x dilihat 2 minggu yang lalu
owes ben dadi kenangan Yowes mung ning angan angan Tresno sing tak gadang Mung mandeg ning tengah dalan Aku kowe wes...
Happy Asmara - Kudu Ikhlas 05.37

Happy Asmara - Kudu Ikhlas

5.26 MB 671x dilihat 2 minggu yang lalu
Aku sih tresno kowe Nanging kowe wes ra tresno Loro ati sing tak roso Nambahi jeru tatu iki Mungkin iki wes dalane Aku...
Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan 03.53

Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

3.63 MB 625x dilihat 3 minggu yang lalu
ra biso lali mung tansah kenangan karo kowe sing tak tresno ninggalke kenangan kabeh dadi impenku koyo biyen bareng...
Vita Alvia - Kertas Putih 04.38

Vita Alvia - Kertas Putih

8.56 MB 449x dilihat 3 minggu yang lalu
selembar kertas putih sun tulis mangsi cemeng ugo isun ukir nawi riko demen selembar kertas putih sun tulis mangsi...
Vita Alvia - Susah Seneng 05.49

Vita Alvia - Susah Seneng

11.03 MB 431x dilihat 3 minggu yang lalu
susah seneng wis tak lakoni karo kowe pepujaning ati iki berjuang bebarengan njogo siji ati kanggo sliramu ojo...
Siti Badriah - Video Call Aku 03.50

Siti Badriah - Video Call Aku

3.59 MB 1,236x dilihat 3 minggu yang lalu
Sayangku Apakah sudah bobo Nggak seru nggak rame Tanpa ada kamu Kau selalu ada didepan mata Nggak bisa tidur apakah...
Safira Inema - Sebelas Duabelas 03.48

Safira Inema - Sebelas Duabelas

3.69 MB 529x dilihat 3 minggu yang lalu
Bukan satu kali kamu buat begini Bukan satu kali kamu bikin makan hati Kalau terus begini serong kanan cari lain lebih...
Safira Inema - Apakah Itu Cinta 04.33

Safira Inema - Apakah Itu Cinta

4.28 MB 946x dilihat 3 minggu yang lalu
Cinta apakah itu cinta Bertanya tanpa sengaja Cinta berkorban jiwa Indah harum bermakna Hehehe... hehehe... hehehe...
Ilux Id - Nutupi Laraku 04.49

Ilux Id - Nutupi Laraku

4.74 MB 562x dilihat 3 minggu yang lalu
mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing ning ngarep moto ati rasane loro aku terimo, aku...
Happy Asmara - Mantan Djancuk 04.47

Happy Asmara - Mantan Djancuk

4.49 MB 1,446x dilihat 3 minggu yang lalu
Jarene koe iseh tresno ning aku Jarene koe iseh kelingan ning awakku Koe inbox talking talking karo aku Wes sue ora...

Halaman 2 dari 201, sekitar 3,208 lagu dangdut yang telah ditambahkan, diurutkan dengan tanggal update