LAGU MALAYSIA

Download lagu, video, lirik MALAYSIA. Temukan daftar kumpulan lagu MALAYSIA update terbaru dan terpopuler hanya di Golagu.
Urutkan: Update / Baru / Hits / Youtube
Hafiz Suip - Kejar 03.01

Hafiz Suip - Kejar

2.84 MB 2,844x dilihat 3 minggu yang lalu
terkejut aku aku terbangun puas aku mencari kabur selama ini rambangnya mata mata melihat ramai telah kucuba namun aku...
Han Byul - Luka Dan Bahagia 03.57

Han Byul - Luka Dan Bahagia

3.74 MB 180x dilihat 3 minggu yang lalu
Hamparan hati Lena memaksa Terukir indah Kasih bermadah Aku cuba untuk meluahkan Kesan yang kau berikan Siang terluka...
Neeta - Ruang Mimpi 03.29

Neeta - Ruang Mimpi

3.29 MB 2,776x dilihat 3 minggu yang lalu
Saat bersamamu Ku terpanah oleh mu Hingga ku jatuh padamu Mesti ku tak pernah tahu Hanya di ruang mimpi...
Lil J - Bestfriend (ft. Chaleeda) 03.42

Lil J - Bestfriend (ft. Chaleeda)

3.41 MB 61x dilihat 3 minggu yang lalu
Kau yang aku mahu Kau teman rapatku Walau kita kadang Tidak bersetuju You're the best You're the best You're my...
Syamel - Malaysiaku (ft. Ernie Zakri, Ara Johari, Zizi, Kidd Santhe & Lil J) 04.11
Nanananana eh, nanananana eh Sayangilah Malaysia Nanananana eh, nanananana eh Sayangilah Malaysia Malaysia (ok ok ok)...
Stacy - Cakap Ke Tangan 03.57

Stacy - Cakap Ke Tangan

3.68 MB 65x dilihat 3 minggu yang lalu
itu ini semua serba tak kena nampak aku yang bersalah kau macam raja buka mata sampai tertutup mata asyik nak membebel...
Aisyah Aziz - Bila Entah 04.05

Aisyah Aziz - Bila Entah

3.80 MB 2,765x dilihat 3 minggu yang lalu
Entah' bertemu tah’ tidak Makin hiba hati yang terdesak Entah' bertemu, tah' tidak Ngapa bila ku mahu kau elak VERSE...
Hyper Act - Takkan Pergi 03.49

Hyper Act - Takkan Pergi

3.58 MB 338x dilihat 3 minggu yang lalu
Hari ku yang pergi hilang ku mencari Gelora cinta kau bawa tiada kembali Rindu ku tak sudah kelam dalam sedar Mungkin...
Sufi Rashid - Aku Sendiri 03.55

Sufi Rashid - Aku Sendiri

3.69 MB 2,819x dilihat 3 minggu yang lalu
dalam aku mencari dirimu ternyata.. aku sengsara walaupun kita terus berjalan selangkah.. engkau tiada sesal perjalanan...
Joe Flizzow - Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif) 03.51

Joe Flizzow - Sang Saka Biru (ft. Altimet, SonaOne & Alif)

3.62 MB 270x dilihat 3 minggu yang lalu
Ada yang kita lepas Ada yang kita simpan 'Ku menuju ke depan Menuju dengan lekas Bertenang Kalau 'ku diseru Pasti...
Hazama - Kisah Sebenar Pengemis 04.45

Hazama - Kisah Sebenar Pengemis

4.45 MB 2,722x dilihat 3 minggu yang lalu
tak ku menafikan semua cerita yang kau dengar dulu sungguh belaka semua yang benar dan jua yang direka-reka cahaya dari...
Hazama - Aku Bukan Dewa (ft. Altimet) 04.21

Hazama - Aku Bukan Dewa (ft. Altimet)

4.05 MB 300x dilihat 3 minggu yang lalu
[Hazama:] Kutunggangi kelodan melintas di depanku Merentasi rintangan yang berlurah dan liku Adakala kutahu Mana kutuju...
Syamel & Ernie Zakri - Takkan Terlerai [OST Jebat] 04.05

Syamel & Ernie Zakri - Takkan Terlerai [OST Jebat]

3.78 MB 94x dilihat 3 minggu yang lalu
Zahirkan apa kau rasa Jujurkan segala kebenaran Berat hatiku meluahkan Tersudut menunggu kau bertanya Biarkan waktu...
Syamel - Maafkanlah [OST Iktibar] 04.23

Syamel - Maafkanlah [OST Iktibar]

4.07 MB 301x dilihat 3 minggu yang lalu
Ku terus melangkah mencuba Untuk mendampingi mu Kujauhi dari dosa-dosa Yang telah aku lakukan Air mata diiring doa...
Syamel - Kau Pun Sama 03.36

Syamel - Kau Pun Sama

3.42 MB 67x dilihat 3 minggu yang lalu
[Verse] Jangan kau tanya siapa semalam Takut bibirku kan menyakitkan Abaikan saja ku kan disini Melayani mu setiap hari...
Syamel - Biar Cinta 04.23

Syamel - Biar Cinta

4.06 MB 283x dilihat 3 minggu yang lalu
kisah bermula saat kau melangkah jauh terdiam ku tersedar engkaulah permata dulu kau cinta kabur mata tak peduli dan...

Halaman 1 dari 56, sekitar 881 lagu malaysia yang telah ditambahkan, diurutkan dengan tanggal update

  • Download Lagu
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • Lengkap dan Terbaru
  • Mudah dan Cepat
  • Tanpa Registrasi
  • Update Setiap Hari
  • Download Lagu dari YouTube