Download Lagu LEWAT ANGIN WENGI

Happy Asmara - Lewat Angin Wengi 05.17

Happy Asmara - Lewat Angin Wengi

5.57 MB 3,749x dilihat 2 minggu yang lalu
Padange Mbulan Ndadari Ngancani Ati Kang Sepi Gawe Ngamboro Roso Angen Iki Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati Koyo...
Safira Inema - Lewat Angin Wengi 05.13

Safira Inema - Lewat Angin Wengi

5.50 MB 1,486x dilihat 2 minggu yang lalu
Padange Mbulan Ndadari Ngancani Ati Kang Sepi Gawe Ngamboro Roso Angen Iki Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati Koyo...
Dwi Putra - Lewat Angin Wengi 05.13

Dwi Putra - Lewat Angin Wengi

4.79 MB 1,033x dilihat 4 bulan yang lalu
padange mbulan ndadari ngancani ati kang sepi gawe ngamboro roso angen iki angenku iki tondo yekti tresno ing ati koyo...
Tasya Rosmala - Lewat Angin Wengi 04.58

Tasya Rosmala - Lewat Angin Wengi

4.60 MB 327x dilihat 6 bulan yang lalu
padange mbulan ndadari ngancani ati kang sepi gawe ngamboro roso angen iki angenku iki tondo yekti tresno ing ati koyo...
Salsa Kirana - Lewat Angin Wengi 05.31

Salsa Kirana - Lewat Angin Wengi

5.16 MB 279x dilihat 4 bulan yang lalu
padange mbulan ndadari ngancani ati kang sepi gawe ngamboro roso angen iki angenku iki tondo yekti tresno ing ati koyo...
Maska Music Records - Lewat Angin Wengi (ft Dwi Putra) 06.13

Maska Music Records - Lewat Angin Wengi (ft Dwi Putra)

5.81 MB 128x dilihat 4 bulan yang lalu
padange mbulan ndadari ngancani ati kang sepi gawe ngamboro roso angen iki angenku iki tondo yekti tresno ing ati koyo...

Halaman 1 dari 1, sekitar 6 lagu lewat angin wengi yang telah diupdate