Download Lagu Nathan Fingerstyle - Bojo Galak Cover (Pendhoza)

Nathan Fingerstyle 99x dilihat 3 bulan yang lalu

Nathan Fingerstyle - Bojo Galak Cover (Pendhoza) Download lagu Nathan Fingerstyle - Bojo Galak Cover (Pendhoza), ukuran 5.63 MB durasi 06.07 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh nathan fingerstyle. Dapatkan link download Bojo Galak Cover (Pendhoza) gratis, mudah dan cepat.

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Bojo Galak Cover (Pendhoza), lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Nathan Fingerstyle dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

  • Judul: Bojo Galak Cover (Pendhoza)
  • Artis: Nathan Fingerstyle
  • Album: Bojo Galak
  • Kategori: Download Lagu Cover
  • Tag: Bojo Galak MP3
  • Ukuran: 5.63 MB (5,901,804 bit)
  • Waktu putar: 06.07 menit
  • Nama file: Bojo Galak Cover Nathan Fingerstyle Guitar Cover.mp3
  • Dilihat: 99x
  • Video oleh: nathan fingerstyle
  • Waktu putar video: 06:08
  • Judul video: (Pendhoza / Nella Kharisma / Via Vallen) Bojo Galak - Nathan Fingerstyle | Guitar Cover
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 6 June 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Bojo Galak Cover (Pendhoza)" oleh Nathan Fingerstyle

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung iso meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, klik download.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line