Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

Nella Kharisma 687x dilihat 3 minggu yang lalu

Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan Download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, ukuran 3.63 MB durasi 03.53 menit dengan high quality audio MP3, HD video MP4 dan lirik, diupload oleh Nella Kharisma tanggal 18 July 2020. Dapatkan link download Kowe Lan Kenangan secara gratis, mudah dan cepat hanya di Golagu.

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Kowe Lan Kenangan, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Nella Kharisma dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

  • Judul: Kowe Lan Kenangan
  • Artis: Nella Kharisma
  • Album: Kowe Lan Kenangan - Single
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Kowe Lan Kenangan MP3
  • Ukuran: 3.63 MB (3,804,523 bit)
  • Waktu putar: 03.53 menit
  • Nama file: 01 Kowe Lan Kenangan.mp3
  • Dilihat: 687x
  • Video oleh: Milady Record Official
  • Waktu putar video: 03:48
  • Judul video: Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan [OFFICIAL]
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 18 July 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Kowe Lan Kenangan" oleh Nella Kharisma

ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, tunggu 15 detik.
  • Lagu akan otomatis mulai terdownload dibrowsermu.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line