Pendhoza - Bojo Galak

Pendhoza 170x dilihat 2 bulan yang lalu

Pendhoza - Bojo Galak Download lagu Pendhoza - Bojo Galak, ukuran 4.45 MB durasi 04.32 menit dengan high quality audio MP3, HD video MP4 dan lirik, diupload oleh Pendhoza tanggal 16 May 2020. Dapatkan link download Bojo Galak secara gratis, mudah dan cepat hanya di Golagu.

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Bojo Galak, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Pendhoza dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

  • Judul: Bojo Galak
  • Artis: Pendhoza
  • Album: Bojoku Galak
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Bojo Galak MP3
  • Ukuran: 4.45 MB (4,669,647 bit)
  • Waktu putar: 04.32 menit
  • Nama file: 02 Bojo Ga.mp3
  • Dilihat: 170x
  • Video oleh: Opera Swara Genta ID
  • Waktu putar video: 04:25
  • Judul video: PENDHOZA - BOJO GALAK - Official Video
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 16 May 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Bojo Galak" oleh Pendhoza

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, tunggu 15 detik.
  • Lagu akan otomatis mulai terdownload dibrowsermu.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line