Download Lagu Pendhoza - Ngeliyo

Pendhoza 1,278x dilihat 1 bulan yang lalu

Pendhoza - Ngeliyo Download lagu Pendhoza - Ngeliyo, ukuran 4.74 MB durasi 05.04 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Pendhoza Official. Dapatkan link download Ngeliyo gratis, mudah dan cepat.

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Ngeliyo, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Pendhoza dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

  • Judul: Ngeliyo
  • Artis: Pendhoza
  • Album: Ngeliyo - Single
  • Kategori: Download Lagu Indonesia
  • Tag: Ngeliyo MP3
  • Ukuran: 4.74 MB (4,970,817 bit)
  • Waktu putar: 05.04 menit
  • Nama file: 01 Ngeliyo.mp3
  • Dilihat: 1,278x
  • Video oleh: Pendhoza Official
  • Waktu putar video: 05:45
  • Judul video: PENDHOZA - NGELIYO ( Official Music Video )
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 1 August 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Ngeliyo" oleh Pendhoza

lorone ati bagai tertusuk duri
arep obah dadi males
awakku iki lemes

raiso sambat, aku mencoba kuat
nanging malah tambah loro
kelingan koe ngeliyo

nandur kembang malah tukule brambang
gawe mripat iki nangis
ati tansah keiris-iris

ora nyongko kowe milih wong liyo
padahal aku sing selalu ono
ratau gawe koe loro

yen pancen ngene balesanmu
aku mung iso pasrah
tak tangisono kui wes dadi karepmu

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

wes kadung tresno aku digawe loro
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
nyesek ning njero ati, aku wes cinta mati
padahal aku tulus kowe malah ngelarani

bab dilarani jane aku wes kebal
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

bubur kacang ijo campur ketan ireng
ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

tresna tenanan malah mbok nggo dolanan
atiku ora gampang nompo iki kahanan
kudu ikhlas ngelalekke, tak kubur dalam-dalam
mugo iki terakhir ngalami kegagalan

yen pancen ngene balesanmu
aku mung biso pasrah
tak tangisono kuwi wes dadi karepmu

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, klik download.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line