Pendhoza - Pokok'e Move On (POKEMON)

Pendhoza 234x dilihat 2 bulan yang lalu

Pendhoza - Pokok'e Move On (POKEMON) Download lagu Pendhoza - Pokok'e Move On (POKEMON), ukuran 4.10 MB durasi 04.09 menit dengan high quality audio MP3, HD video MP4 dan lirik, diupload oleh Pendhoza tanggal 16 May 2020. Dapatkan link download Pokok'e Move On (POKEMON) secara gratis, mudah dan cepat hanya di Golagu.

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Pokok'e Move On (POKEMON), lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Pendhoza dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

  • Judul: Pokok'e Move On (POKEMON)
  • Artis: Pendhoza
  • Album: Bojoku Galak
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Pokoke Move On MP3
  • Ukuran: 4.10 MB (4,301,435 bit)
  • Waktu putar: 04.09 menit
  • Nama file: 11 Pokoke Move On.mp3
  • Dilihat: 234x
  • Video oleh: Opera Swara Genta ID
  • Waktu putar video: 04:11
  • Judul video: PENDHOZA - POKEMON (POKOK'E MOVE ON) - Official Video
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 16 May 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Pokok'e Move On (POKEMON)" oleh Pendhoza

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup s-m-ne wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin yaw-ng fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, tunggu 15 detik.
  • Lagu akan otomatis mulai terdownload dibrowsermu.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line