DOWNLOAD LAGU AFTERSHINE

AFTERSHINE - Buruh Cod 04.28

AFTERSHINE - Buruh Cod

4.82 MB 2,820x dilihat 2 minggu yang lalu
Abote wong sing nyambut gawe Kepontang panting atine demi kowe Aku mung buruh COD Opo dayaku sing musuh kae Kurang opo...
Hery - Jomblo Bebas Cover 05.02

Hery - Jomblo Bebas Cover

4.65 MB 117x dilihat 3 bulan yang lalu
loro ning njero ati iki mergo kowe sing njalari tresno tulus sing tak jaga ora nyongko kowe iso tego aku mung iso...
Aftershine - Aku Ikhlas (ft. Damara De) 05.26

Aftershine - Aku Ikhlas (ft. Damara De)

5.06 MB 37,018x dilihat 4 bulan yang lalu
aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.....
Losskita - Yowes Modaro (Cover) 05.01

Losskita - Yowes Modaro (Cover)

4.71 MB 352x dilihat 4 bulan yang lalu
Kowe sing tau nglarani (Kamu yang pernah menyakiti) Ninggal tatu ning njero ati (Meninggalkan luka di dalam hati) Wes...
Cindi Cintya Dewi - Tekan Semene Cover 04.14

Cindi Cintya Dewi - Tekan Semene Cover

3.95 MB 2,133x dilihat 4 bulan yang lalu
Kowe sing tau nglarani Ninggal tatu ning njero ati Wes semene gedhene perjuanganku Kowe ra ngerteni Kamu yang pernah...
Aftershine - Tekan Semene 05.45

Aftershine - Tekan Semene

5.29 MB 8,021x dilihat 7 bulan yang lalu
Kowe sing tau nglarani Ninggal tatu ning njero ati Wes semene gedhene perjuanganku Kowe ra ngerteni Kamu yang pernah...
Aftershine - Sesuk Dino Minggu 03.50

Aftershine - Sesuk Dino Minggu

3.58 MB 931x dilihat 7 bulan yang lalu
Penyakite dino senin Karepe pengen leren Wes sue nyambut gawe Geneo tetep kere Bar kui dino seloso Kepekso kudu kerjo...
Aftershine - Yowes Modaro 04.52

Aftershine - Yowes Modaro

4.50 MB 13,789x dilihat 7 bulan yang lalu
rino ing wayah wengi aku eling kowe sek mbiyen ngancani susah seneng dilakoni bebarengan tanpo terpikirkan akhire...
Aftershine - Jomblo Bebas 04.59

Aftershine - Jomblo Bebas

4.61 MB 1,496x dilihat 7 bulan yang lalu
loro ning njero ati iki mergo kowe sing njalari tresno tulus sing tak jaga ora nyongko kowe iso tego aku mung iso...

Halaman 1 dari 1, sekitar 9 lagu aftershine yang telah diupdate