ANGGUN PRAMUDITA

Anggun Pramudita - Sun Akoni [Versi Jaranan] 04.13

Anggun Pramudita - Sun Akoni [Versi Jaranan]

4.01 MB 216x dilihat 2 hari yang lalu
Hang isun engeti waktu magih demenan Susah seneng disonggo bebarengan Hang isun karepi yo mung sesandingan Saikine mung...
Anggun Pramudita - Mung Sandiworo (Loro Ati) 05.38

Anggun Pramudita - Mung Sandiworo (Loro Ati)

5.19 MB 59x dilihat 2 hari yang lalu
Kadung mung riko pengen ngelarani Atinisun tapi ojo coro gediki Sing pisan pendo sun diloro ati Mung cukup semene byaen...
Anggun Pramudita - Riko Ojo Mokso 04.49

Anggun Pramudita - Riko Ojo Mokso

4.50 MB 176x dilihat 3 hari yang lalu
Sepurane isun seng biso Ndampingi nong urip riko Sun jaluk riko ojo mokso Mergo ati wes kadung loro Ibarate godong hang...
Anggun Pramudita - Dj Gendeng Selisih 05.13

Anggun Pramudita - Dj Gendeng Selisih

4.81 MB 1,985x dilihat 1 minggu yang lalu
aju kapan bisane isun ngethem wungkul atin riko dung separone magih gandolan nyang ati liyane kurang lemes tah awak iki...
Anggun Pramudita - Salah Tompo [Versi Jaranan] 05.12

Anggun Pramudita - Salah Tompo [Versi Jaranan]

4.91 MB 1,062x dilihat 2 minggu yang lalu
Semendal rasane ati Krungu kabar riko wes duwe ganti Seng eleng tah mbiyen ambi janjine Masio paran sing arep ninggalne...
Anggun Pramudita - Tamu Undangan (Koplo Version) 04.43

Anggun Pramudita - Tamu Undangan (Koplo Version)

4.41 MB 114x dilihat 2 minggu yang lalu
gelepong kanji, gampange dong janji sucine welas iki riko pungkiri ulape dunyo nguwah atin riko ulihe bangun welas...
Anggun Pramudita - Pupus 04.53

Anggun Pramudita - Pupus

4.65 MB 86x dilihat 2 minggu yang lalu
Tidak ada lirik...
Anggun Pramudita - Ngomong Apik Apik (Reggae Ver.) 04.58

Anggun Pramudita - Ngomong Apik Apik (Reggae Ver.)

4.66 MB 74x dilihat 2 minggu yang lalu
Paran baen hang dijalok Yo wes isun turuti Akehe hang riko karep Yo wes ison lakoni Sak mendi seh gedine dunyo Nong...
Anggun Pramudita - Ngiket janji [Versi Jaranan] 04.18

Anggun Pramudita - Ngiket janji [Versi Jaranan]

4.10 MB 123x dilihat 2 minggu yang lalu
Hang isun enget Waktu mageh demenan Susah seneng keloronan Isun lan riko ngiket janji Urip bareng dadi siji Reff :...
Anggun Pramudita - Mawar Ilang 04.52

Anggun Pramudita - Mawar Ilang

4.52 MB 70x dilihat 2 minggu yang lalu
Mawar hang sun rumati Mekar nong liyo ati Kembang hang isun sayangi Erine nancep nong ati Seru gampange riko Kegowo...
Anggun Pramudita - Mawar Ilang (DJ Remix) 05.56

Anggun Pramudita - Mawar Ilang (DJ Remix)

5.54 MB 82x dilihat 2 minggu yang lalu
Mawar hang sun rumati Mekar nong liyo ati Kembang hang isun sayangi Erine nancep nong ati Seru gampange riko Kegowo...
Anggun Pramudita - Maruh Ati (Koplo Version) Live 04.59

Anggun Pramudita - Maruh Ati (Koplo Version) Live

4.65 MB 59x dilihat 2 minggu yang lalu
Semendal duh rasane ati Krungu kabar awak riko Meneng meneng maruh ati Keronto duh kari gedigi Mentolone awak riko gawe...
Anggun Pramudita - Kesucian Ati (Dj Remix) 05.40

Anggun Pramudita - Kesucian Ati (Dj Remix)

5.29 MB 95x dilihat 2 minggu yang lalu
isun welas nyang riko tulus teko ati nisun lan isun sing ngarepno paran baen iki wujude tekan riko opo kudu sun sujud...
Anggun Pramudita - Bisane Mung Nyawang [Versi Jaranan] 05.45

Anggun Pramudita - Bisane Mung Nyawang [Versi Jaranan]

5.29 MB 419x dilihat 2 minggu yang lalu
bisane mung nyawang, sing biso ndampingi bisane mung ngangen, sing biso nduweni riko hang sun sayang, wis ono hang...
Anggun Pramudita - Bujer 05.05

Anggun Pramudita - Bujer

4.73 MB 365x dilihat 2 minggu yang lalu
Bujer Taline Welas Iki Sing Keneng Digandoli Sing Keneng Diaboti Bujer Kesel Ulihe Noto Kisah Isun Lan Riko Yo Mung...
Anggun Pramudita - Ninggal Tatu (Versi Jaranan) 04.56

Anggun Pramudita - Ninggal Tatu (Versi Jaranan)

4.65 MB 264x dilihat 3 minggu yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...

Halaman 1 dari 4, sekitar 59 lagu anggun pramudita yang telah diupdate

  • Download Lagu
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • Lengkap dan Terbaru
  • Mudah dan Cepat
  • Tanpa Registrasi
  • Update Setiap Hari
  • Download Lagu dari YouTube