DENNY CAKNAN

Dhevy Geranium -  Los Dol (Cover) 04.54

Dhevy Geranium - Los Dol (Cover)

4.57 MB 105x dilihat 1 hari yang lalu
Tenan dik elingo yen mantan nakokno Kabarmu tandane.. Iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu Tak gawe los...
Denny Caknan - Los Dol 05.25

Denny Caknan - Los Dol

5.08 MB 11,439x dilihat 3 minggu yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane, yen entek tak tukokne Tenan dik elingo yen mantan nakokne...
Chika Lutfi - Kartonyono Medot Janji (Cover) 05.09

Chika Lutfi - Kartonyono Medot Janji (Cover)

4.80 MB 51x dilihat 1 bulan yang lalu
Kok kebangeten men Sambat belas raono perhatian Jelas kubutuh atimu Kubutuh awakmu Kok kebangeten men Loro ati iki...
Denny Caknan - Jangan Tutup Lagi 04.02

Denny Caknan - Jangan Tutup Lagi

3.79 MB 1,612x dilihat 1 bulan yang lalu
Siapa yang tak jatuh cinta Jika lihat pancaran indah dari matamu Ku tak kan selamat dari prangkap ini Berbunga - bunga...
Derradru - Sugeng Dalu Cover (Denny Caknan) 05.24

Derradru - Sugeng Dalu Cover (Denny Caknan)

4.96 MB 40x dilihat 1 bulan yang lalu
Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani Wis suwe we ra rene We lungo mung masalah sepele We golek liyane Tambah loro...
Derradru - Sampek Tuwek Cover (Denny Caknan) 05.08

Derradru - Sampek Tuwek Cover (Denny Caknan)

4.77 MB 32x dilihat 1 bulan yang lalu
Seneng - seneng bareng Susah - susah bareng Nyanding sliramu Sayang sliramu Wes tak angen - angen We bakal dadi jodohku...
Derradru - Tanpo Tresnamu Cover (Denny Caknan) 04.44

Derradru - Tanpo Tresnamu Cover (Denny Caknan)

4.37 MB 34x dilihat 1 bulan yang lalu
Biyen seneng Bareng karo kowe Biyen susah Tetep karo kowe Saiki wis bedo Kowe ro wong liyo Ngambyarno ngimpiku Nyanding...
Arvian Dwi - Kartonyono Medot Janji Cover (Denny Caknan) 05.10

Arvian Dwi - Kartonyono Medot Janji Cover (Denny Caknan)

4.79 MB 61x dilihat 1 bulan yang lalu
Kok kebangeten men Sambat belas raono perhatian Jelas kubutuh atimu Kubutuh awakmu Kok kebangeten men Loro ati iki...
Willy Anggawinata - Kartonyono Medot Janji Cover (Denny Caknan) 04.43
Kok kebangeten men Sambat belas raono perhatian Jelas kubutuh atimu Kubutuh awakmu Kok kebangeten men Loro ati iki...
Denny Caknan - Proliman Joyo 05.41

Denny Caknan - Proliman Joyo

5.30 MB 1,274x dilihat 1 bulan yang lalu
Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku marang sliramu Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki Njogo...
Denny Caknan - Layang Kangen (ft. Didi Kempot) 05.18

Denny Caknan - Layang Kangen (ft. Didi Kempot)

5.10 MB 1,128x dilihat 1 bulan yang lalu
Layangmu tak tompo wingi kuwi Wis tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ra kroso netes eluh ning...
Syahiba Saufa - Tanpo Tresnamu Cover (Denny Caknan) 04.30

Syahiba Saufa - Tanpo Tresnamu Cover (Denny Caknan)

4.19 MB 316x dilihat 1 bulan yang lalu
Biyen seneng Bareng karo kowe Biyen susah Tetep karo kowe Saiki wis bedo Kowe ro wong liyo Ngambyarno ngimpiku Nyanding...
Happy Asmara - Getun Mburi (ft. Denny Caknan) 05.14

Happy Asmara - Getun Mburi (ft. Denny Caknan)

4.89 MB 645x dilihat 1 bulan yang lalu
Prapatan Kartonyono terkenang Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal Aku kelingan ayeme pengertian Kowe Mantanku...
Denny Caknan - Kangen Mulih 04.08

Denny Caknan - Kangen Mulih

3.85 MB 1,803x dilihat 2 bulan yang lalu
tenang tenang tenang badai pasti berlalu roso sambat sing neng benakmu tetep kuat no tatag pikirmu jenengan kangen aku...
SEMBARANIA - Sugeng Dalu (Reggae Ska) 07.02

SEMBARANIA - Sugeng Dalu (Reggae Ska)

6.51 MB 100x dilihat 2 bulan yang lalu
sugeng dalu ati seng biyen tau ngelarani wes suwe we ra rene we lungo mung masalah sepele we golek liane tambah loro...
Woro Widowati - Tanpo Tresnamu (Cover) 04.18

Woro Widowati - Tanpo Tresnamu (Cover)

4.02 MB 900x dilihat 2 bulan yang lalu
biyen seneng bareng karo kowe biyen susah tetep karo kowe saiki wes bedo, kowe ro wong liyo ngambyarno ngimpiku...

Halaman 1 dari 3, sekitar 39 lagu denny caknan yang telah diupdate