DIDI KEMPOT

Profil Didi Kempot

Nama: Didi Kempot

Nama lahir: Dionisius Prasetyo

Nama lain: Didi Prasetyo, Pakdhe Didi, Lord Didi

Lahir: 31 Desember 1966 (umur 52) Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia

Kota sekarang: Solo, Jawa Tengah

Kebangsaan: Indonesia

Suku bangsa: Jawa

Jenis musik: Campursari, Keroncong, Pop

Pekerjaan: musisi, penyanyi, produser, penulis lagu

Pasangan: Yan Vellia

Orang tua: Ranto Edi Gudel (ayah), Umiyati Siti Nurjanah (ibu)

Tentang: Didi Kempot (bahasa Jawa: ꦓꦚ꧀ꦗꦂꦦꦿꦤꦮ, translit. Dionisius Prasetyo) (lahir di Surakarta, 31 Desember 1966; umur 52 tahun) adalah seorang penyanyi dan penulis lagu campursari dari Surakarta. Didi Kempot merupakan putra dari seniman tradisional terkenal, Ranto Edi Gudel yang lebih dikenal dengan Mbah Ranto. Didi Kempot merupakan adik kandung dari Mamiek Prakoso, pelawak senior Srimulat.

Diupdate pada: 25 December 2019

Sumber: wikipedia.org/wiki/Didi_Kempot

Denny Caknan - Layang Kangen (ft. Didi Kempot) 05.18

Denny Caknan - Layang Kangen (ft. Didi Kempot)

5.10 MB 487x dilihat 1 minggu yang lalu
Layangmu tak tompo wingi kuwi Wis tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ra kroso netes eluh ning...
Arda & Ndarboy Genk - Kembang Mawar 05.23

Arda & Ndarboy Genk - Kembang Mawar

9.95 MB 1,382x dilihat 1 minggu yang lalu
U..udan.. udan sing tak enteni.. Kanggo nutup eluhku sing mili.. Dudu klambi anyar.. Sing tak caoske njenengan Nanging...
Didi Kempot - Sakit Rindu (ft. Irenne Ghea) Live 05.42

Didi Kempot - Sakit Rindu (ft. Irenne Ghea) Live

5.36 MB 167x dilihat 1 minggu yang lalu
PR : Luwih becik lara untu Daripada sirahe ngelu Sakit cinta sakit rindu Yen wengi ora biso turu Yen awan ra doyan...
Didi Kempot - Piring Pecah (Live) 04.37

Didi Kempot - Piring Pecah (Live)

4.32 MB 361x dilihat 1 minggu yang lalu
Gek opo to salahku, Dosa opo awakku.. Kebangeten tenan nasibku, Koyo alun ing ombak’e banyu.. Loro atiku iki, Perih...
Didi Kempot - Perawan Kalimantan (ft. Lilin Herlina) Live 06.12

Didi Kempot - Perawan Kalimantan (ft. Lilin Herlina) Live

5.83 MB 132x dilihat 1 minggu yang lalu
Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu Kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan Wanita:...
Didi Kempot - Pamer Bojo (Live) 05.22

Didi Kempot - Pamer Bojo (Live)

5.01 MB 495x dilihat 1 minggu yang lalu
Koyo ngene rasane wong nandang kangen Seperti ini rasanya orang menahan kangen Rino wengi atiku rasane peteng Siang...
Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji (Live) 05.44

Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji (Live)

5.36 MB 248x dilihat 1 minggu yang lalu
Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo...
Didi Kempot - Layang Kangen (Live) 05.17

Didi Kempot - Layang Kangen (Live)

4.93 MB 387x dilihat 1 minggu yang lalu
Layangmu tak tompo wingi kuwi Wis tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ra kroso netes eluh ning...
Didi Kempot - Kalung Emas (Live) 04.32

Didi Kempot - Kalung Emas (Live)

4.30 MB 170x dilihat 1 minggu yang lalu
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku...
Didi Kempot - Untung Ada Kamu (ft. Lilin Herlina) Live 04.57

Didi Kempot - Untung Ada Kamu (ft. Lilin Herlina) Live

4.56 MB 307x dilihat 1 minggu yang lalu
untung ada kamu sing biso nambani aku sinden gunung kidul pantese yen ngagem sanggul.. pantai indrayanti santai mas...
Didi Kempot - Digondol Kucing (feat. Irenne Ghea) 04.21

Didi Kempot - Digondol Kucing (feat. Irenne Ghea)

4.11 MB 508x dilihat 2 minggu yang lalu
Botole garing, entek isine Iwake ilang, digondhol kucing.. Tak ilang-iling, kari tilase Tiwas kepengen ndhuk, digondhol...
Didi Kempot - Loro Lopo 04.07

Didi Kempot - Loro Lopo

4.24 MB 1,097x dilihat 2 minggu yang lalu
ak rewangi, loro lopo Nganti lali dino, Rino lan wengi, ora biso lali Mung eling sliramu kuwi.. Nanging aku, koyo-koyo...
Didi Kempot - Eling Kowe 04.07

Didi Kempot - Eling Kowe

4.24 MB 840x dilihat 2 minggu yang lalu
Jangkrik ngere ing tengah wengi Nambahi kangenku Samben wengi ora biso turu Mung eling awakmu Tilpun muni tak akan Cah...
Didi Kempot - Perahu Layar 05.48

Didi Kempot - Perahu Layar

5.39 MB 1,000x dilihat 2 minggu yang lalu
Yo konco ning nggisik gembiro Alerap lerap banyune segoro Angliyak numpak prau layar Ing dino minggu keh pariwisoto...
Didi Kempot - Kelingan 04.26

Didi Kempot - Kelingan

4.21 MB 1,072x dilihat 2 minggu yang lalu
Opo kowe uwes ora kelingan Manise gulo rikolo kasmaran Aku karo kowe sing tau ngrasakne Semene suwene Kembang tresno...
Didi Kempot - Kancanono Aku 04.48

Didi Kempot - Kancanono Aku

4.54 MB 433x dilihat 2 minggu yang lalu
Sewengi kowe teko nekani aku saiki lungo Ninggalke aku ngilang ngimpiku nengdi lungamu Rasane sepi neng kene dewe sepi...

Halaman 1 dari 10, sekitar 150 lagu didi kempot yang telah diupdate

  • Download Lagu
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • Lengkap dan Terbaru
  • Mudah dan Cepat
  • Tanpa Registrasi
  • Update Setiap Hari
  • Download Lagu dari YouTube