DORY HARSA

Dory Harsa - Salahku Opo 03.27

Dory Harsa - Salahku Opo

3.27 MB 2,800x dilihat 3 minggu yang lalu
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku...
Jovita Aurel - Sing Tak Sayang Ilang (Cover) 04.25

Jovita Aurel - Sing Tak Sayang Ilang (Cover)

4.17 MB 206x dilihat 1 bulan yang lalu
Wis seprene suwene (Sudah selama ini) aku urip karo kowe (Aku hidup denganmu) mergo kahanan (Karena keadaan) kowe...
Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang 04.45

Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang

4.43 MB 2,847x dilihat 1 bulan yang lalu
sing tak sayang wes ilang mergo akeh pacoban kowe mblenjani janji ninggalne aku dewean sing tak sayang wes ilang mergo...
Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa) 04.07

Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa)

3.80 MB 11,996x dilihat 2 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan) 04.58

Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan)

4.63 MB 4,012x dilihat 2 bulan yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Dory Harsa - Tak Mungkin Kembali 05.41

Dory Harsa - Tak Mungkin Kembali

5.25 MB 2,354x dilihat 3 bulan yang lalu
Tak pernah sedikitpun terbayangkan Ku harus kehilanganmu Kehilangan senyum indah di bibirmu Hangantnya pelukmu, saat...
Dory Harsa - Wis Cukup 04.41

Dory Harsa - Wis Cukup

4.38 MB 872x dilihat 3 bulan yang lalu
Wis cukup nggonmu gawe Gawe loro atiku Wis cukup nggonmu gawe Gawe nangis mripatku Sudah cukup dirimu membuat, Membuat...
Dory Harsa - My Love 05.21

Dory Harsa - My Love

5.02 MB 1,263x dilihat 3 bulan yang lalu
rangkulen awakku iki turuo ning omah iki ning kamar wis tak cepakā€™i nganti esuk ojo bali kancanono aku iki ning njobo...
Dory Harsa - Lara Ati 04.51

Dory Harsa - Lara Ati

4.47 MB 1,079x dilihat 3 bulan yang lalu
Kelingan tahun wingi (Teringat tahun lalu) Kowe ngucapke janji (Kamu mengucapkann janji) Salahku opo, nganti...
Dory Harsa - Sak Ora Orane 05.02

Dory Harsa - Sak Ora Orane

4.73 MB 909x dilihat 3 bulan yang lalu
Saben bengi aku ora biso turu Kelingan sliramu Nalikane mbiyen kowe ninggal aku Tanpo mergo ra cerito opo salahku...
Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu 04.23

Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu

4.11 MB 7,081x dilihat 4 bulan yang lalu
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene...

Halaman 1 dari 1, sekitar 11 lagu dory harsa yang telah diupdate