Temukan lagu, video, lirik dibawah!

ENY SAGITA

Eny Sagita - Stasiun Tugu 04.57

Eny Sagita - Stasiun Tugu

4.67 MB 173x dilihat 1 hari yang lalu
Ing wengi iku Nalikane aku pisan ketemu Tak untapake sliramu pamit aku Pamitmu bali ning kuthomu Sepining ati Nalikane...
Eny Sagita & Happy Asmara - Sambel Terasi 03.52

Eny Sagita & Happy Asmara - Sambel Terasi

3.64 MB 676x dilihat 4 hari yang lalu
Tresnomu sederhana Nggarai ku smakin cinta Ibarat sambel trasi Ra mbejaji tapi nagihi Tresnomu sederhana Nggarai ku...
Eny Sagita - Ngomong Apik Apik 05.08

Eny Sagita - Ngomong Apik Apik

4.84 MB 65x dilihat 6 hari yang lalu
Paran baen hang dijalok Yo wes isun turuti Akehe hang riko karep Yo wes ison lakoni Sak mendi seh gedine dunyo nong...
Eny Sagita - Pikir Keri (ft. Niken Salindry) 04.52

Eny Sagita - Pikir Keri (ft. Niken Salindry)

4.56 MB 60x dilihat 6 hari yang lalu
yen gelem tak jak rabi yen ra gelem tak jagongi sing ra penting piker keri yen kowe gelem tak sayang yo ojo mbok gawe...
Eny Sagita - Wis Oleh Ganti (ft. Arief Citenk) 04.18

Eny Sagita - Wis Oleh Ganti (ft. Arief Citenk)

4.08 MB 64x dilihat 6 hari yang lalu
Tiada pelukan Kasih sayang Dari dirimu Aku kau tinggalkan Tak kunjung padam Cintamu hilang Sejak ini kini tak ada...
Eny Sagita - Sayang 2 04.44

Eny Sagita - Sayang 2

4.42 MB 74x dilihat 6 hari yang lalu
Intro Cobo rungoknoo.. tembang kangenku iki Dewi asmoro tulung omongno aku isih ngenteni ombak segoro.. kok sajak...
Eny Sagita - Ngelabur Langit 05.04

Eny Sagita - Ngelabur Langit

4.78 MB 59x dilihat 6 hari yang lalu
nabur uyah nong segoro sing ono artine paran paran podo koyo ngelabur langit manasi geni yo sing ono lekas putuse koyo...
Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24) 03.49

Eny Sagita - Ngamen Apik Apik (Ngamen 24)

3.59 MB 43x dilihat 6 hari yang lalu
neng suaro dicekeli hp ojo lali wa kancane hahaha asolole wong sugih amale kurang mbesok yen mati nglundhung ning...
Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) 04.56

Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen)

4.65 MB 56x dilihat 6 hari yang lalu
Lintang sing ono ing wengi Gawe kangen ati Ati sing tansah nandang kasmaran iki Endahe esemu gawe bungahe atiku Mung...
Eny Sagita - Korban Janji 05.12

Eny Sagita - Korban Janji

4.88 MB 62x dilihat 6 hari yang lalu
Tanpo welas koe lungo biyen kae Ra ono mesakne aku sitik wae Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku Tersakiti...
Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo 05.52

Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo

5.53 MB 56x dilihat 6 hari yang lalu
rumekso ingsun laku nisto ngoyo woro kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro senajan syetan gentayangan tansah gawe...
Eny Sagita - Kepaling 05.41

Eny Sagita - Kepaling

5.35 MB 33x dilihat 6 hari yang lalu
kadung riko ngerti tuluse welas hang ono ring dasar ati iki sing kiro riko tego ngelarani natoni hang koyo gedigi nyejo...

Halaman 1 dari 3, sekitar 26 lagu eny sagita yang telah diupdate