DOWNLOAD LAGU HAPPY ASMARA – Page 2

Happy Asmara - Bojomu Semangatku 05.19

Happy Asmara - Bojomu Semangatku

4.99 MB 6,321x dilihat 1 bulan yang lalu
Bojomu semangatku Ojo nganti melayu ning aku Jogoen rumaten ojo di loro ati Nek gak kepingin ku ambil kembali Tulung...
Happy Asmara - Apakah Itu Cinta 05.11

Happy Asmara - Apakah Itu Cinta

4.84 MB 21,797x dilihat 2 bulan yang lalu
Cinta apakah itu cinta Bertanya tanpa sengaja Cinta berkorban jiwa Indah harum bermakna Hehehe... hehehe... hehehe...
Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah 04.41

Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah

4.40 MB 1,983x dilihat 2 bulan yang lalu
sing tak jaluk seko kowe tulung ngerteni aku ojo mbok padakke aku karo mantanmu mergo kuwi masa lalu sing kudune wis...
Happy Asmara - Tresno Kopi Pait 04.15

Happy Asmara - Tresno Kopi Pait

3.97 MB 1,472x dilihat 2 bulan yang lalu
Yen Mbok Rasakne Rasane Kopi Ono Paite Karo Ono Legine Podo Karo Nyanding Wong Seng Mbok Tresnani Ono luweh e Karo Ono...
Happy Asmara - Kudu Ikhlas 05.37

Happy Asmara - Kudu Ikhlas

5.26 MB 1,231x dilihat 2 bulan yang lalu
Aku sih tresno kowe Nanging kowe wes ra tresno Loro ati sing tak roso Nambahi jeru tatu iki Mungkin iki wes dalane Aku...
Happy Asmara - Mendhem Kangen 05.43

Happy Asmara - Mendhem Kangen

5.34 MB 1,183x dilihat 2 bulan yang lalu
Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe...
Happy Asmara - Mantan Djancuk 04.47

Happy Asmara - Mantan Djancuk

4.49 MB 1,922x dilihat 2 bulan yang lalu
Jarene koe iseh tresno ning aku Jarene koe iseh kelingan ning awakku Koe inbox talking talking karo aku Wes sue ora...
Happy Asmara - Tak Mampu 05.08

Happy Asmara - Tak Mampu

4.77 MB 1,032x dilihat 2 bulan yang lalu
Antara kamu dan aku saja Ini tentang kita Jatuh Cinta Entah dari manakah datangnya Kapankah mulanya Aku tak...
Happy Asmara - Single Woles (Kata Siapa Jomblo Menyedihkan) 03.57

Happy Asmara - Single Woles (Kata Siapa Jomblo Menyedihkan)

3.70 MB 1,715x dilihat 2 bulan yang lalu
single woles anti galau ku nikmati hidupku single woles anti galau ceria selalu kata siapa hidup jomblo itu menyedihkan...
Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Ver.) 04.57

Happy Asmara - Sadar Posisi (Acoustic Ver.)

4.56 MB 826x dilihat 2 bulan yang lalu
Wes tak cubo nguatke ati Nompo kasunyatan iki Nadyan perih rasane Aku kudu sadar diri.. Mbiyen kowe ninggal lungo Tanpo...
DJ Opus - DJ Ku Puja Puja Tik Tok Viral 05.39

DJ Opus - DJ Ku Puja Puja Tik Tok Viral

5.32 MB 2,288x dilihat 2 bulan yang lalu
Sungguh terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar api tak akan mampu 'ku sirami Sengajakah kau...
Staso Prasetyo - Pepujaning Ati (ft. Happy Asmara) 05.06

Staso Prasetyo - Pepujaning Ati (ft. Happy Asmara)

4.81 MB 288x dilihat 2 bulan yang lalu
{Wong ayu sing tak tresnani} Orang Cantik yang aku cintai {Rino lan wengi kowe sing tak impeni} Pagi dan malam kamu...
Happy Asmara - Selawase 05.19

Happy Asmara - Selawase

5.01 MB 592x dilihat 2 bulan yang lalu
ning njero ati iki mung sliramu ra biso keganti masio akeh sing glarani nanging ati tetep dadi siji rino kelawan wengi...
Happy Asmara - Proliman Joyo 05.02

Happy Asmara - Proliman Joyo

4.74 MB 677x dilihat 2 bulan yang lalu
Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku marang sliramu Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki Njogo...
Happy Asmara - Menepi (Global Musik Ver.) 05.08

Happy Asmara - Menepi (Global Musik Ver.)

4.84 MB 979x dilihat 2 bulan yang lalu
mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi yang harus ku pendam dalam mengagumi dirimu melihatmu genggam tangannya,...
Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut] 04.44

Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut]

4.45 MB 622x dilihat 2 bulan yang lalu
aku ora nyongko bakal ngene akhire dadi.. mlaku dewe-dewe mergo tresno ra iso di peksakno ati ikhlas lan nrimo legowo...

Halaman 2 dari 15, sekitar 231 lagu happy asmara yang telah diupdate