PENDHOZA

Pendhoza - Ngeliyo 05.04

Pendhoza - Ngeliyo

4.74 MB 921x dilihat 1 minggu yang lalu
lorone ati bagai tertusuk duri arep obah dadi males awakku iki lemes raiso sambat, aku mencoba kuat nanging malah...
Monica Fius - Demi Kowe (Cover) Kentrung 04.36

Monica Fius - Demi Kowe (Cover) Kentrung

4.25 MB 36x dilihat 1 bulan yang lalu
dik aku bali, arep nepati janji tak jaluk kowe ra ngapusi lungaku wingi amung golek rejeki tak bukteke kowe ojo mbedo...
Pendhoza - Tulisan Ati 03.56

Pendhoza - Tulisan Ati

3.67 MB 527x dilihat 2 bulan yang lalu
Tak tulis ning ati Nganggo eluh motoiki Cerito aku ro kowe Akeh lika liku ne Sak bendinane Mesti tak dongak dongakke...
Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza) 03.33

Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza)

3.27 MB 208x dilihat 2 bulan yang lalu
janji janji janji marang awakku nyatane mung palsu palsu seko lambemu sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi nanging...
Nathan Fingerstyle - Bojo Galak Cover (Pendhoza) 06.07

Nathan Fingerstyle - Bojo Galak Cover (Pendhoza)

5.63 MB 66x dilihat 2 bulan yang lalu
wis nasibe kudu koyo ngene nduwe bojo kok ra tau ngapenake seneng muring, omongane sengak kudu tak trimo, bojoku pancen...
Mergo Enak & Pendhoza - Mantan Dadi Manten 04.08

Mergo Enak & Pendhoza - Mantan Dadi Manten

3.86 MB 200x dilihat 2 bulan yang lalu
tulung percoyo wae kui jodohmu sing bakal ngancani uripmu sing bakal njogo atimu aku ikhlas nompo kasunyatan iki sing...
Pendhoza - Seko Opo Atimu 03.28

Pendhoza - Seko Opo Atimu

3.28 MB 397x dilihat 2 bulan yang lalu
dalane cerito aku ro koe wis akeh tantangane urip bareng karo koe mesti ono godane nanging koe mesti sabar dinggo aku...
Pendhoza - Salam Mesin Kanan 03.30

Pendhoza - Salam Mesin Kanan

3.32 MB 143x dilihat 2 bulan yang lalu
ngene wae wes seneng ah ah aku wes bungah urip rasah spaneng, ojo digawe susah ayo rame rame numpak vespa ro kancane...
Pendhoza - Salah Paham 04.02

Pendhoza - Salah Paham

3.80 MB 284x dilihat 2 bulan yang lalu
koe teko ning aku neteske eluh ning pipimu beban opo sing ono ning uripmu ceritakno karo aku aku ning sandingmu ojo...
Pendhoza - Mulut Sales 03.16

Pendhoza - Mulut Sales

3.10 MB 189x dilihat 2 bulan yang lalu
dasare mulut sales, omongane luwes kau buat aku tertipu dengan omongan manismu aduh sayang (sayang) seribu sayang...
Pendhoza - Menyambut Lebaran 03.32

Pendhoza - Menyambut Lebaran

3.35 MB 163x dilihat 2 bulan yang lalu
Wulan Ramadhan uwes teko Wes kewajibane nindakke poso Kudu iso nahan hawa lan nafsu Luwih sabar, mboten pareng...
Pendhoza - Digawe Penak (Bojo Galak, Pt. 2) 03.46

Pendhoza - Digawe Penak (Bojo Galak, Pt. 2)

3.55 MB 176x dilihat 2 bulan yang lalu
Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane Kabeh...
Pendhoza - Demi Kowe 04.24

Pendhoza - Demi Kowe

4.14 MB 613x dilihat 2 bulan yang lalu
dik aku bali, arep nepati janji tak jaluk kowe ra ngapusi lungaku wingi amung golek rejeki tak bukteke kowe ojo mbedo...
Pendhoza - Tresno Saklawase 03.46

Pendhoza - Tresno Saklawase

3.75 MB 124x dilihat 2 bulan yang lalu
ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe yo mung siji sing tak karepke dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke yo...
Pendhoza - Sepur Wengi 04.35

Pendhoza - Sepur Wengi

4.50 MB 99x dilihat 2 bulan yang lalu
senenge ati iki biso netepi janji janjiku marang kowe kuwi liwat dalan kang sepi sasat ra nduwe wedi ngeterake lungaku...
Pendhoza - Sabar Kelara Lara 03.09

Pendhoza - Sabar Kelara Lara

3.19 MB 90x dilihat 2 bulan yang lalu
sabar kelara-lara amergo sliramu lungo raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo sabar kelara-lara amergo sliramu lungo...

Halaman 1 dari 2, sekitar 31 lagu pendhoza yang telah diupdate