DOWNLOAD LAGU SLEMAN RECEH

Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy) 04.19

Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

4.68 MB 2,307x dilihat 2 minggu yang lalu
wes suwe aku ngampet loro ati pengenku kowe iso ngerteni rasane ning njero ati iki kepengen biso nduweni sampai kapan...
Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang 06.52

Slemanreceh - Wes Ra Kurang-kurang

6.39 MB 2,316x dilihat 3 bulan yang lalu
Tak terpikir neng aku Bakal gawe loro ati Ngenteni kowe sing tak tresnani Ora bakal ngilang Saiki mung garis crito Loro...
Didik Budi - Banyu Moto (ft. Cindi Cintya Dewi) 04.00

Didik Budi - Banyu Moto (ft. Cindi Cintya Dewi)

3.76 MB 9,364x dilihat 3 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Sleman Receh - Kesekso Kangen 06.57

Sleman Receh - Kesekso Kangen

6.48 MB 780x dilihat 3 bulan yang lalu
sawangen awakku iki mugo kowe ngerteni rasane ati iki kesekso mergo kangen ninggalke kowe gawe atiku rindu kangen...
Slemanreceh - Banyu Moto 03.59

Slemanreceh - Banyu Moto

3.74 MB 3,075x dilihat 3 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Hery - Jomblo Bebas Cover 05.02

Hery - Jomblo Bebas Cover

4.65 MB 117x dilihat 3 bulan yang lalu
loro ning njero ati iki mergo kowe sing njalari tresno tulus sing tak jaga ora nyongko kowe iso tego aku mung iso...
Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe 05.35

Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe

5.23 MB 1,999x dilihat 3 bulan yang lalu
iki pilihanku ninggalke sliramu senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu mung cukup tak dongake mugo urip bahagia...
Slemanreceh - Ning Omah Wae 05.17

Slemanreceh - Ning Omah Wae

4.95 MB 175x dilihat 3 bulan yang lalu
bumine wes kadung tuo manungso enggal elingo akeh musibah lan molo bencono wabah sing ngrusak tatane dunyo Gusti tulung...
Cindi Cintya Dewi - Sleman Receh Cover (Banyu Moto) 04.32

Cindi Cintya Dewi - Sleman Receh Cover (Banyu Moto)

4.26 MB 3,898x dilihat 4 bulan yang lalu
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi...

Halaman 1 dari 1, sekitar 9 lagu sleman receh yang telah diupdate