DOWNLOAD LAGU SYAHIBA SAUFA

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku 07.41

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku

7.77 MB 3,265x dilihat 1 minggu yang lalu
mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing ning ngarep moto ati rasane loro aku terimo, aku...
Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin (Ska Koplo) 05.27

Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin (Ska Koplo)

5.71 MB 847x dilihat 1 minggu yang lalu
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu tegone mbok sio sio, sampek atiku loro pepes awakku, ambruk cagak atiku pengen...
Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange 05.31

Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange

5.78 MB 3,345x dilihat 1 bulan yang lalu
Loro rasane ati nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati di laraniti Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe...
Syahiba Saufa & James AP  - Aku Ra Mundur 05.19

Syahiba Saufa & James AP - Aku Ra Mundur

5.01 MB 3,752x dilihat 2 bulan yang lalu
mas.. aku pingin cerito tentang kita berdua wong tuoku ora setuju yen kowe lan aku bersatu.. kondomu marang aku kuwe...
Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali 03.43

Syahiba Saufa - Lali Dalan Bali

3.50 MB 482x dilihat 2 bulan yang lalu
Opo Salahku Nganti Dadi Ngene Nasib Sing Tak Rasake Tresnoku Siji Raiso Keganti Sliramu Ning Ati Senajan Ono Sing Teko...
Syahiba Saufa - Tepung Kanji ft. James AP 05.43

Syahiba Saufa - Tepung Kanji ft. James AP

5.30 MB 836x dilihat 2 bulan yang lalu
mas.. aku pingin cerito tentang kita berdua wong tuoku ora setuju yen kowe lan aku bersatu.. kondomu marang aku kuwe...
Syahiba Saufa - Sewates Kerjo 05.01

Syahiba Saufa - Sewates Kerjo

4.69 MB 321x dilihat 2 bulan yang lalu
kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni sabar sabarne sliramu ngempet kangen...
Syahiba Saufa - Kembang Turi 05.41

Syahiba Saufa - Kembang Turi

5.29 MB 887x dilihat 2 bulan yang lalu
Ra Ono Tali Woro Kowe Moro Medot Tresno Kelilipan Kemewahan Kowe Terus Ngajaki Pegatan Opo Sik Kurang Trimo Gatiku Neng...
Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku (Koplo Ver.) Live 04.56

Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku (Koplo Ver.) Live

4.65 MB 2,605x dilihat 2 bulan yang lalu
Ojo kowe mikir gampang Dadi aku soro tenan Nanging tak kuat kuatne tuk bersabar Wis pancen tresnoku marakke bertahan...
Syahiba Saufa - Banyu Moto (DJ Kentrung) 05.07

Syahiba Saufa - Banyu Moto (DJ Kentrung)

4.80 MB 1,017x dilihat 2 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Syahiba Saufa - Gendeng Selisih 04.34

Syahiba Saufa - Gendeng Selisih

4.21 MB 198x dilihat 2 bulan yang lalu
Aju kapan bisane isun Ngethem wungkul atin riko Dung separone magih Gandolan nyang ati liyane Kurang lemes tah awak iki...
Syahiba Saufa - Welas Ngudang Ati 05.36

Syahiba Saufa - Welas Ngudang Ati

5.24 MB 277x dilihat 3 bulan yang lalu
sunsawang murupe ulan katon padang ring duwuran mesem gemuyu ring lamunan kadung enget sesandingan angin bengi hang...
Syahiba Saufa - Welas Haram 04.28

Syahiba Saufa - Welas Haram

4.17 MB 228x dilihat 3 bulan yang lalu
Sopo hang ngerti dadi gedigi Kadung wes ati podo welase Isun lan riko wes ono hang duwe Welas haram dilakoni byaen...
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane (Live) 05.06

Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane (Live)

4.75 MB 261x dilihat 3 bulan yang lalu
Kepingin turu nang dadane Kepingin sun ngelus rambute Cagerno duh klendhi rasane Kelaran dadi lan nyatane Sun angen...
Syahiba Saufa - Putusen Isun 04.38

Syahiba Saufa - Putusen Isun

4.31 MB 169x dilihat 3 bulan yang lalu
sedelo riko ono sedelo riko adoh kari kesel ngabeti nong tingkah polah riko kelendi karep riko sun menyang riko teko...
Syahiba Saufa - Nutup Lawang 05.11

Syahiba Saufa - Nutup Lawang

4.84 MB 133x dilihat 3 bulan yang lalu
sepine atinisun nono riko hang mesti nyanding gedine getun isun kelangan riko nong urip iki pilihan abot wes sun lakoni...

Halaman 1 dari 7, sekitar 104 lagu syahiba saufa yang telah diupdate