DOWNLOAD LAGU VIA VALLEN – Page 2

Via Vallen - Ninggal Tatu 05.04

Via Vallen - Ninggal Tatu

4.73 MB 1,814x dilihat 4 bulan yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Via Vallen - Cinta Tak Terbatas Waktu 05.39

Via Vallen - Cinta Tak Terbatas Waktu

5.30 MB 522x dilihat 4 bulan yang lalu
Andaikan Malam Yang Sepi Dapat Bicara Mungkin Aku Tak Kan Kesepian Penantian Ku Kini Hanya Untuk Mu Setiap Saat Berdoa...
Via Vallen - Istimewa 05.40

Via Vallen - Istimewa

5.23 MB 337x dilihat 4 bulan yang lalu
kau yang mempesona tampan senantiasa menawan istimewa kau membuatku jatuh cinta memukau tingkah lak-mu bikin ku...
Via Vallen & Wandra - Sawangen feat. Nella Kharisma 07.05

Via Vallen & Wandra - Sawangen feat. Nella Kharisma

6.52 MB 318x dilihat 4 bulan yang lalu
Opo aku kurang gati, Opo aku iki kurang sayang.. Katone tresnomu ngambang, Katone atimu bimbang.. Sing tak jaluk mung...
Via Vallen - Menunggu 04.11

Via Vallen - Menunggu

3.92 MB 1,227x dilihat 4 bulan yang lalu
Sekian lama aku menunggu Untuk kedatanganmu Bukankah engkau telah berjanji Kita jumpa di sini Datanglah, kedatanganmu...
Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas 04.52

Via Vallen - Wong Edan Kui Bebas

4.50 MB 280x dilihat 4 bulan yang lalu
Wong edan kui bebas Wong edan kui bebas Wong edan kui bebas Wong edan kui bebas Ora usah mikir uripku Ojo susah mikir...
Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin 04.19

Via Vallen - Ra Ikhlas Lahir Batin

3.99 MB 293x dilihat 4 bulan yang lalu
netes banyu ing moto sliramu sandhing wong liyo sak tenane aku ra lilo mergo kebacut tresno tali tresno ing janji saiki...
Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Pendhoza) 06.32

Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Pendhoza)

6.02 MB 547x dilihat 4 bulan yang lalu
Bebasan nunggu mongso rendeng Anggongku le ngenteni kowe Wes ono sesasi genep dino iki Mas yen pancen tresnoku iki Mbok...
Via Vallen - Konco Mesra (One Nada) 05.37

Via Vallen - Konco Mesra (One Nada)

5.17 MB 320x dilihat 4 bulan yang lalu
Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine...
Via Vallen - TEMAN RASA PACAR (One Nada) 04.51

Via Vallen - TEMAN RASA PACAR (One Nada)

4.56 MB 301x dilihat 4 bulan yang lalu
Pernah aku mencoba dekat dengan lelaki Tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata Kowe takon aku opo ono cinta tentang...
Via Vallen - Egois 04.19

Via Vallen - Egois

3.99 MB 246x dilihat 4 bulan yang lalu
harusnya tak begini di antara kau dan aku sama-sama bertahan hanya karena satu ego sendiri sering kita sembunyi di...
Via Vallen - SAWANGEN (ONE NADA) 06.04

Via Vallen - SAWANGEN (ONE NADA)

5.65 MB 293x dilihat 4 bulan yang lalu
opo aku kurang gati opo aku iki kurang sayang katone tresnomu ngambang katone atimu bimbang sing tak jaluk mung...
Via Vallen - Salah Tompo 04.50

Via Vallen - Salah Tompo

4.45 MB 151x dilihat 4 bulan yang lalu
Semendal rasane ati Krungu kabar riko wes duwe ganti Seng eleng tah mbiyen ambi janjine Masio paran sing arep ninggalne...
Via Vallen - Kedanan (One Nada) 05.58

Via Vallen - Kedanan (One Nada)

5.56 MB 161x dilihat 4 bulan yang lalu
sing koyo biasae isun koyo gedigi duwe roso demen kari kenemenen buru ketemu pisan ati wing sing karuan rasane koyo...
Via Vallen - Bojo Ketikung 05.12

Via Vallen - Bojo Ketikung

4.78 MB 215x dilihat 4 bulan yang lalu
Jangan opo, jangan kangkung Tempe opo, tempe koro Ngopo kok bingong, bojoku ditikong Lapo kok bingung, ra lapo lapo Aku...

Halaman 2 dari 8, sekitar 128 lagu via vallen yang telah diupdate