WORO WIDOWATI

Woro Widowati - Pingin Nangis Tapi Isin 05.22

Woro Widowati - Pingin Nangis Tapi Isin

4.98 MB 312x dilihat 1 minggu yang lalu
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu tegone mbok sio sio, sampek atiku loro pepes awakku, ambruk cagak atiku pengen...
Woro Widowati - Ku Puja Puja 05.34

Woro Widowati - Ku Puja Puja

5.33 MB 853x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar api ‘Tak akan mampu ‘ku sirami Sengajakah...
Ilux Id - Durung Sanggup Lali (ft. Woro Widowati) 05.10

Ilux Id - Durung Sanggup Lali (ft. Woro Widowati)

4.81 MB 471x dilihat 1 bulan yang lalu
Angin wengi sampekno roso kangenku Nganti saiki durung sanggup lali Aku dewe ning kene Kroso sepi tanpo kowe Tulungono...
Woro Widowati -  Ikhlas Ngenteni (Accoustic Ver.) 04.22

Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Ver.)

4.05 MB 329x dilihat 1 bulan yang lalu
pertama weruh kowe esemmu ngelalekke sak kabehane tansah bungah rasane iso njagong karo kowe jebule sandingane konco...
Woro Widowati - Titipane Gusti 04.42

Woro Widowati - Titipane Gusti

4.36 MB 517x dilihat 1 bulan yang lalu
Tenanono perasaan iki Kanggo kowe sing lagi tak tresnani Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku Sing kadung pengen...
Woro Widowati - Aku Ikhlas 04.38

Woro Widowati - Aku Ikhlas

4.34 MB 859x dilihat 1 bulan yang lalu
aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.....
Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Cover) 04.49

Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Cover)

4.50 MB 454x dilihat 1 bulan yang lalu
Kowe neng endi aku kangen Wes suwe ora ngabari Opo kowe lali Karo janjimu Mbiyen ngancani aku Mergo ati iki Ora koyo...
Woro Widowati - Banyu Moto (ft. Galih Wicaksono) 03.45

Woro Widowati - Banyu Moto (ft. Galih Wicaksono)

3.51 MB 544x dilihat 1 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono) 04.55

Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono)

4.58 MB 757x dilihat 1 bulan yang lalu
rino ing wayah wengi aku eling kowe sek mbiyen ngancani susah seneng dilakoni bebarengan tanpo terpikirkan akhire...
Woro Widowati - Jangan Lupa Bahagia 04.16

Woro Widowati - Jangan Lupa Bahagia

3.99 MB 471x dilihat 1 bulan yang lalu
aku adalah wanita pencari cinta.. yang sedang berjuang untuk bisa bahagia.. namun ku tak memaksakan.. hatimu kepadaku.....
Woro Widowati - Cinta Semu 04.56

Woro Widowati - Cinta Semu

4.60 MB 513x dilihat 1 bulan yang lalu
ada cinta semu yang engkau berikan karena bodohku akupun bertahan ku titipkan rindu seluas samudera tetapi bagimu...
Woro Widowati - Sambate Ati (Cover) 05.37

Woro Widowati - Sambate Ati (Cover)

5.17 MB 2,155x dilihat 1 bulan yang lalu
Sabendino kowe kok ngelarani Kebangeten gawe ajure ati Ngobong perasaan iki, mbek tego mblenjani janji Opo koyo ngene...
Woro Widowati - Aku Tenang 05.42

Woro Widowati - Aku Tenang

5.30 MB 2,364x dilihat 2 bulan yang lalu
Pengenku siji nyanding kowe selawase Raono wong liyo sing iso misahake Cukup sliramu gawe atiku tenang Ra bakal ilang...
Woro Widowati - Manut Dalane Cover (KLENIK GENK & NDARBOY) 04.04

Woro Widowati - Manut Dalane Cover (KLENIK GENK & NDARBOY)

3.82 MB 1,073x dilihat 2 bulan yang lalu
rumangsane aku ora nduwe ati sak penakmu dewe leh mu ngelarani rumangsane aku ora nduwe roso kowe tego rabi karo wong...
Woro Widowati - Ojo Nesu-Nesu 04.48

Woro Widowati - Ojo Nesu-Nesu

4.45 MB 561x dilihat 2 bulan yang lalu
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene...
Woro Widowati - Ibu Cover 03.48

Woro Widowati - Ibu Cover

3.57 MB 559x dilihat 2 bulan yang lalu
Sebening tetesan embun pagi Secerah sinarnya mentari Bila ku tatap wajahmu ibu Ada kehangatan di dalam hatiku Air wudhu...

Halaman 1 dari 3, sekitar 39 lagu woro widowati yang telah diupdate