Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)

Via Vallen 344x dilihat 3 minggu yang lalu

Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel) Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel), ukuran 6.13 MB durasi 06.34 menit dengan high quality audio MP3, HD video MP4 dan lirik, diupload oleh Via Vallen tanggal 23 June 2020. Dapatkan link download Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel) secara gratis, mudah dan cepat hanya di Golagu.

Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel), lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Via Vallen dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

Info & Statistik

Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)
  • Judul: Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)
  • Artis: Via Vallen
  • Album: Aku Cah Kerjo
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Aku Cah Kerjo MP3
  • Ukuran: 6.13 MB (6,425,326 bit)
  • Waktu putar: 06.34 menit
  • Nama file: Aku Cah Kerjo.mp3
  • Dilihat: 344x
  • Video oleh: Via Vallen - Topic
  • Waktu putar video: 06:39
  • Judul video: Aku Cah Kerjo
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 6 January 2018
  • Diperbarui: 23 June 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)" oleh Via Vallen

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Dek yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding lanangan liyo

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono lanangan liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Dek yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Dek nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho lanangan liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, tunggu 15 detik.
  • Lagu akan otomatis mulai terdownload dibrowsermu.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line