DOWNLOAD LAGU HAPPY ASMARA

Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) 05.48

Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

6.04 MB 196x dilihat 16 jam yang lalu
Teles tatune ati Seng mbiyen tau mbok gawe Awakmu ngetok maneh Neng nduwur tatu sing mbiyen Ra bakal dadi impianku Sing...
Happy Asmara - Jangan Tinggalkan Aku (Aku Hanya Bisa Berkata Sayang) 04.54
Aku hanya bisa berkata sayang Aku hanya bisa berharap sayang Jaga hatimu untukku Tiada cinta yang seindah kamu Tetaplah...
Happy Asmara - Kangen De e 05.19

Happy Asmara - Kangen De e

5.60 MB 712x dilihat 2 hari yang lalu
Biyen kowe tau ning atiku Wes tak arepke dadi jodoku Janji pingin setyo urip bebarengan Nanging saiki ming dadi...
Happy Asmara - Kebacut Loro 04.37

Happy Asmara - Kebacut Loro

4.95 MB 697x dilihat 2 hari yang lalu
Wis ping piro kowe ngelarani atiku Wis ping piro kowe nyidrani janjimu Aku sing tresno tulusing ati Nanging tego...
Happy Asmara - Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan) 06.31

Happy Asmara - Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan)

6.69 MB 591x dilihat 3 hari yang lalu
Cubo tak kuat kuatke Weruh kowe karo dekne Bisoku amung dongakne Mugo langgeng selawase Lungamu ninggal kenangan Tekamu...
Happy Asmara - Prei Layangan 06.18

Happy Asmara - Prei Layangan

6.50 MB 528x dilihat 3 hari yang lalu
tak sawang kae langit kang kebak lintang aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang ademe howo iki nembus jroning...
Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye 04.50

Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye

5.15 MB 575x dilihat 3 hari yang lalu
yen tak pikir pikir, tak terus terusne raono gunane, raono untunge tiwas sirah mumet pikiran sumpek mending nyanyi wae...
Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version 05.33

Happy Asmara - Lali Rasane Tresno Remix Version

5.81 MB 3,612x dilihat 1 minggu yang lalu
Padange sinar rembulan Seindah gemerlap bintang Wis suwe ora nyawang Opo kowe isih sayang Nganti lali rasane tresno Opo...
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi 05.17

Happy Asmara - Lewat Angin Wengi

5.57 MB 3,815x dilihat 2 minggu yang lalu
Padange Mbulan Ndadari Ngancani Ati Kang Sepi Gawe Ngamboro Roso Angen Iki Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati Koyo...
Happy Asmara - Cintaku Bukan Diatas Kertas (Bukan Cinta Biasa) 04.28

Happy Asmara - Cintaku Bukan Diatas Kertas (Bukan Cinta Biasa)

4.82 MB 4,929x dilihat 3 minggu yang lalu
Begitu banyak cerita Ada suka ada duka Cinta yang ingin ku tulis Bukanlah cinta biasa Dua keyakinan beza Masalah pun...
Happy Asmara - Luka Tapi Rindu 04.36

Happy Asmara - Luka Tapi Rindu

4.34 MB 4,911x dilihat 3 minggu yang lalu
rindu ingin jumpa sayang dimana kini kau berada sudah sekian lama kau tinggalkan aku tanpa kabar tak ingatkah kamu...
Happy Asmara - Cinta Karena Cinta (Koplo Version) 03.38

Happy Asmara - Cinta Karena Cinta (Koplo Version)

3.41 MB 3,982x dilihat 1 bulan yang lalu
Aku hanyalah manusia biasa Bisa merasakan sakit dan bahagia Izinkan kubicara Agar kau juga dapat mengerti Kamu yang...
Happy Asmara - Los Bojomu Semangatku 03.56

Happy Asmara - Los Bojomu Semangatku

4.33 MB 5,409x dilihat 1 bulan yang lalu
Setiap ono masalah aku eleng bojomu Setiap orepku susah aku kangen bojomu Setiap atiku loro bojomu mesti ono Setiap aku...
Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang 05.04

Happy Asmara - Menjaga Jodoh Orang

5.37 MB 2,509x dilihat 1 bulan yang lalu
Kamu pacaran denganku Tapi nikah dengan dia Berjanji bertemu di pelaminan Nyatanya ku hanya jadi tamu undangan Dulu aku...
Happy Asmara - Los Dol 04.48

Happy Asmara - Los Dol

4.49 MB 6,839x dilihat 1 bulan yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno...
Happy Asmara - Bojomu Semangatku 05.19

Happy Asmara - Bojomu Semangatku

4.99 MB 6,242x dilihat 1 bulan yang lalu
Bojomu semangatku Ojo nganti melayu ning aku Jogoen rumaten ojo di loro ati Nek gak kepingin ku ambil kembali Tulung...

Halaman 1 dari 15, sekitar 230 lagu happy asmara yang telah diupdate