HAPPY ASMARA

DJ Opus - DJ Ku Puja Puja Tik Tok Viral 05.39

DJ Opus - DJ Ku Puja Puja Tik Tok Viral

5.32 MB 149x dilihat 2 hari yang lalu
Sungguh terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar api tak akan mampu 'ku sirami Sengajakah kau...
Staso Prasetyo - Pepujaning Ati (ft. Happy Asmara) 05.06

Staso Prasetyo - Pepujaning Ati (ft. Happy Asmara)

4.81 MB 60x dilihat 2 hari yang lalu
{Wong ayu sing tak tresnani} Orang Cantik yang aku cintai {Rino lan wengi kowe sing tak impeni} Pagi dan malam kamu...
Happy Asmara - Selawase 05.19

Happy Asmara - Selawase

5.01 MB 105x dilihat 2 hari yang lalu
ning njero ati iki mung sliramu ra biso keganti masio akeh sing glarani nanging ati tetep dadi siji rino kelawan wengi...
Happy Asmara - Proliman Joyo 05.02

Happy Asmara - Proliman Joyo

4.74 MB 227x dilihat 2 hari yang lalu
Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang Ngelingke aku marang sliramu Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki Njogo...
Happy Asmara - Menepi (Global Musik Ver.) 05.08

Happy Asmara - Menepi (Global Musik Ver.)

4.84 MB 102x dilihat 2 hari yang lalu
mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi yang harus ku pendam dalam mengagumi dirimu melihatmu genggam tangannya,...
Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut] 04.44

Happy Asmara - Lilakno Lungaku [Gamelan Jandhut]

4.45 MB 134x dilihat 2 hari yang lalu
aku ora nyongko bakal ngene akhire dadi.. mlaku dewe-dewe mergo tresno ra iso di peksakno ati ikhlas lan nrimo legowo...
Happy Asmara - Embuh 04.13

Happy Asmara - Embuh

4.02 MB 89x dilihat 2 hari yang lalu
Saben ketemu koe Ra iso tak critakke Rasane embuh Arep ngomong rak metu Ilat dadakan kaku Tak pikir jeru nganti ra iso...
Happy Asmara - Dudu Jodoku (SKI Records) 04.54

Happy Asmara - Dudu Jodoku (SKI Records)

4.58 MB 70x dilihat 2 hari yang lalu
dinggo kowe, mergo kowe demi kowe kabeh tak lakoni yo mung siji dadi panyuwunku supoyo biso nyanding sliramu kowe ra...
Happy Asmara - Dudohno Aku 05.10

Happy Asmara - Dudohno Aku

4.82 MB 95x dilihat 2 hari yang lalu
Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu Dudohno Ning Aku...
Happy Asmara - Cerita Terindah 04.56

Happy Asmara - Cerita Terindah

4.62 MB 90x dilihat 2 hari yang lalu
Teringat Saat.... Saat Bersamamu... Namun Kini Tinggal Sebuah Cerita... Masih Ku Simpan Perasaan Ini... Walau Kau Tak...
Happy Asmara - Awal Kasmaran 05.16

Happy Asmara - Awal Kasmaran

4.88 MB 279x dilihat 3 hari yang lalu
Iki awal cerito (Ini awal cerita) Ku ngrasakke tresno (Aku merasakan cinta) Tresno karo konco (Cinta dengan teman) Aku...
Happy Asmara - Heppi Rasane 04.37

Happy Asmara - Heppi Rasane

4.29 MB 116x dilihat 3 hari yang lalu
pengen urip bebrayan mbangun tresno karo kowe mugo ra ono halangane sing tak jaluk mung siji kowe ora ngapusi ojo sampe...
Happy Asmara - Cocote Tonggo 05.33

Happy Asmara - Cocote Tonggo

5.16 MB 1,216x dilihat 1 minggu yang lalu
iki cerito urip ono ing deso nyandang urip bebarengan karo tonggo ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo di iri kudu...
Happy Asmara - Tak Lilo 04.49

Happy Asmara - Tak Lilo

4.54 MB 506x dilihat 1 minggu yang lalu
Udan grimis sing nelesi ono pelataran Adem angin soyo nambahi kelingan Kudu nangis yen tak iling wektu sesandingan...
Happy Asmara - Ku Puja Puja (DSA RECORD ver.) 04.51

Happy Asmara - Ku Puja Puja (DSA RECORD ver.)

4.54 MB 1,504x dilihat 1 minggu yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Happy Asmara - Sadar Diri 04.15

Happy Asmara - Sadar Diri

3.96 MB 555x dilihat 1 minggu yang lalu
Cen aku sing kleru nggugu omonganmu Aku tak sing ngalah wes ora betah Yen tak terus teruske aku mung loro dewe Cukup...

Halaman 1 dari 13, sekitar 205 lagu happy asmara yang telah diupdate

  • Download Lagu
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • Lengkap dan Terbaru
  • Mudah dan Cepat
  • Tanpa Registrasi
  • Update Setiap Hari
  • Download Lagu dari YouTube